ONLINE COACHING NÅR DU HAR TID

CoachNU stiller skarpt på dig hvor jeg hjælper effektivt med at afdække og forløse dit fulde potentiale for at opnå ønskede resultater.

Samtale sessionerne afholdes online på et aftalt tidspunkt via en aftalt digital platform som eks.:

  • Facetime
  • Facebook Messenger
  • Facebook Rum
  • Skype
  • Teams
  • Eller telefon

CoachNU tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer. Både de bevidste og de ubevidste. Dine drømme og mål er fokus og omdrejningspunktet for vores samtaler. Hvordan ønsker du, at dit liv skal udvikle sig? Hos mig er coaching en personlig, målrettet og udviklings-orienteret samtale, der sætter fokus på de mange ressourcer du allerede har i forvejen. Jeg vil desuden arbejde med dine skjulte kompetencer, der skal op til overfladen.

Coaching handler om at få et overblik og få afdækket dine ressourcer – så du kan gøre det, der er vigtigt for dig. Det handler om at lære af det, der er svært, om at vokse og udvikle sig som menneske.

Om du ønsker at udvikle dig privat eller professionelt, vil coaching give dig værktøjer til at opnå de drømme og mål, som du har. Det kan være, at du vil forbedre dig i sociale sammenhænge, eller vil have klare mål med din karriere, så du kan nå endnu længere. Jeg hjælper dig med at finde frem til de mål, som du virkeligt brænder for, og giver dig de redskaber der skal til for at nå dem hurtigere.

Ring på 5085 0034 eller kontakt mig her. Så tager vi en indledende snak om dine mål og drømme.

POPULÆRE COACHING FORLØB